Hout-betonsystemen

Er zijn 63 producten
Hout-betonsystemen

Betonpaal van 10x10 cm. De betonpalen zijn lichtgewicht en hebben een gladde structuur met een sierlijke diamantkop. Deze lichtgewicht betonpalen zijn zowel geschikt voor toogschermen als rechte tuinschermen. 


Waarom een hout beton schutting? 
  • Het hout en betonsysteem heeft een aantal grote voordelen ten opzichten van een normale tuinafscheiding. De houten tuinschermen worden boven de betonplaten geplaatst. Hierdoor wordt grondcontact vermeden, wat vervolgens houtrot voorkomt. 
  • De tuinschermen worden geplaatst tussen betonpalen, waarbinnen een betonplaat is ingeklemd. Het tuinscherm is met betonplaat en betonpaal met elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat een stabiel geheel. 
  • De betonpalen zijn stuk voor stuk gewapend. Hierdoor hebben kleine breukjes en scheurtjes in het beton, geen gevolgen voor de stevigheid van de betonnen paal. 

Hoogteverschillen in uw tuin zijn geen probleem bij een hout beton schutting. Verschil in hoogte van uw tuinafscheiding zijn probleemloos op te vangen. Tip: om het tuinscherm in een hoek of tegen een muur te plaatsen, zijn speciale hoek & muurprofielen verkrijgbaar.
 

producten per pagina

producten per pagina